Om BOYish
sejt drengetøj i økologiske materialer
15317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15317,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Om BOYISH

Drengetøj

BOYISH er et nyt dansk brand indenfor børnemode.

Vores passion er at lave sejt simpelt tøj, til børn i alderen 0-12 år. Med et fokus på en certificeret produktion, skaber vi det bedste til børnene. Vores produkter er af højeste kvalitet, skabt med tanke på bæredygtighed, en forsvarlig produktion og med øje for slutforbrugeren.

Skaberen bag brandet er Tine Skou Laursen. Hun er uddannet designer, og mor til to drenge på 5 og 12 år. Hendes erfaringer med drengebørn, samt hendes klassiske øje for det tidsløse look, tager hun med sig ind i designproccessen.

Skabt i samråd med søn

 Emil på 12 år er en aktiv del af designafdelingen . “BOYISH er det vi har manglet til Emils i hans opvækst“. Han har sans for mode, god smag, og så er han virkelig dygtig til at tegne. Derfor tegner Emil både prints, bestemmer detaljer på tøjet, og  godkender designs før produktion.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com