Handelsbetingelser/ Persondatapolitik - BOYish
sejt drengetøj i økologiske materialer
15473
page-template-default,page,page-id-15473,page-parent,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Handelsbetingelser/ Persondatapolitik

Kort og godt!
– ALTID 14 dages bytte- og returret!
– Fri fragt på alle ordrer i Danmark ved køb for 750,- kr. eller derover!
– Vi bestræber os på at sende hver dag fra mandag til fredag
– Har du spørgsmål, kan du altid sende en mail til: info@boyish.dk eller ringe på tlf.: (+45) 23 45 59 42

Vores priser.
Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris.
boyish.dk tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling
Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.
Når du handler med boyish.dk indgås aftaler på dansk.
Du vil modtage en følgeseddel sammen med dine varer

Betaling.
Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder..
Den mest sikre – og den betalingsform, vi anbefaler alle kunder, er, at betale med et betalingskort – vi modtager følgende korttyper:
. Visa/Dankort
. Visa
. Visa Electron
. MasterCard
. MasterCard Debit
. Maestro

. Mobilepay
. Bankoverførsel
Forudbetaling sker ved indbetaling til vores bankkonto, reg. xxxx konto xxxxxxx (Nordea Bank).
Husk at påføre dit ordre ID på betalingsoverførslen, dette vil lette arbejdet samt fremskynde afsendelsen af din bestilling.
(OBS! Bankoverførsel er ikke dækket under indsigelsesordningen)

Online betaling med kort.
Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når vi afsender varerne.
Der betales via sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Det betyder, at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.
Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er sande.
Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Leveringstid.
Vi har alle viste varer på lager, men forbeholder os ret til at annullere et køb ved forkert lagerstatus. I sådan et tilfælde vil du selvfølgelig blive kontaktet.

Vi afsender din ordre inden for 2-3 arbejdsdag. Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge – så ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der forekomme en lidt længere leveringstid.

NB! Fra d. 01.06.2018 – 31.08.2018 er webshoppen flyttet til vores fysiske butik i Sandvig på Bornholm, hvorfor der må påregnes ekstra leveringstid

Forsendelsesomkostninger.
Fast fragt i DK på kun 39,-
Vi sender altid til pakkeshop – ønskes en bestemt pakkeshop, skriv det da under kommentar.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Returnering/fortrydelsesret.
Der er 14 dages returret på alle varer fra modtagelsesdagen – såfremt de er i væsentlig samme stand som ved modtagelsen – dvs. ikke vasket, påskrevet navn, plettet eller andet lignende.

Når der er tale om en ren returvarer/ombytningsvarer, vil udgiften til returneringen tilfalde dig – vi betaler til gengæld for, at den ny-ombyttede varer sendes til dig igen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som “brugt”, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi, hvis det har været prøvet mere, end hvad muligt i en fysisk butik vil forringelsen derfor vurderes til 99,99 %

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kun gøre det samme med varen, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Returvarer sendes til:

BOYish v/Tine Skou Laursen
Skt. Markus Kirkeplads 32 1. Tv

8000 Aarhus C
Denmark
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Returnering/reklamation.
Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til BOYISH i rimelig tid efter varens modtagelse.
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

BOYish v/Tine Skou Laursen
Skt. Markus Kirkeplads 32 1. Tv

8000 Aarhus C
Denmark

Vi har brug for følgende information, når du returnerer varer.
Du bedes oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage, og få en kvittering for dine portoudgifter, så vi evt. kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Kontakt os.
Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail på:

info@boyish.dk

Eller på adressen:

BOYish v/Tine Skou Laursen
Skt. Markus Kirkeplads 32 1. Tv

8000 Aarhus C
Denmark

Telefon: (+45) 23 45 59 42

CVR: 34330425

Politik omkring kundeoplysninger.
Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.
For at du kan indgå aftale med os på boyish.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos boyish.dk og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte for boyish.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på boyish.dk er: Tine Skou Laursen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret

Som registreret hos boyish.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til boyish.dk via e-mail info@boyish.dk.

Cookies
På boyish.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik.
Vi bruger en logstatistik på boyish.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere boyish.dk.

 

Hvem er vi

BOYISH v/ Tine Skou Laursen

CVR: 34330425

Skt. Markus Kirkeplads 32

8000 Aarhus C

 

www.boyish.dk

info@boyish.dk

+45 23455942

 

Cookie- og privatlivspolitik
Når du besøger www.boyish.dk, vil der blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som bliver brugt til at forbedre indholdet på siden. Fx er det interessant at følge med i, hvilke sider der får mest trafik, fordi det fortæller noget om, hvilke emner kunder og besøgende er mest interesseret i.

Det handler helt overordnet om, at prøve at få en fornemmelse af, hvad de besøgende godt kan lide, så indholdet bedre kan målrettes til dig, der rent faktisk er interesseret i vores univers. Hvis du ikke ønsker at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden.

Vedr. Cookies
Websitet anvender de såkaldte ‘cookies’, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende, med det formål at genkende og huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Youtube og lignende.

Vedr. personoplysninger generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du besøger www.boyish.dk, indsamler og behandler sitet samt samarbejdspartnere (fx Google) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved, at du klikker ind på noget af webshoppens indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager i konkurrencer eller i øvrigt bruger services og foretager køb via webshoppen.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb.

Sikkerhed
Der er selvfølgelig truffet nogle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

BOYISH benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på BOYISH vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. BOYISH anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske på mail info@boyish.dk. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com