André babikian restaurant

H15 Caféteria er det nye hotte sted i Kødbyen – MigogKBH

H15 Caféteria er det nye hotte sted i Kødbyen

30. okt. 2018 — ”Et godt caféteria er uformelt, uprætentiøst. Hyggeligt. I øjenhøjde,” fortæller medejer André Babikian, da MigogKbh svinger forbi en fredag, …

H15 Caféteria ramte københavnernes kulinariske bevidsthed med et brag, da Politikens cafékontrollant kvitterede med seks hjerter i september 2018.

André Babikian – Skuespiller og medejer af H15

17. nov. 2021 — En Onsdag i november møder vi skuespiller og Restaurant og bar H15-medejer André Babikian, i efterårssolen på stedets terrasse.

En Onsdag i november møder vi skuespiller og Restaurant og bar H15-medejer André Babikian, i efterårssolen på stedets terrasse. Efter at havde budt holdet på kaffe og en hyggelig rundvisning af den gamle fragtmands hal, slår vi os ned i solen. Udover at være medejer af restaurant H15, holder han fordrag, er skuespiller og har…

H15 Food & Culture – h15

H15 Restaurant & Bar er et moderne grønt køkken og en dejlig restaurant, to store barområder og to eventlokaler. Du kan komme tidligt til brunch og espresso …

I den gamle fragtmandshal på Halmtorvet 15 har vi åbnet byens hyggeligste cafeteria med håndlavet mad og god stemning fra morgen til aften.

Tidligere DR-stjerne André Babikian droppede skuespil i ti år

Tidligere DR-stjerne André Babikian droppede skuespil i ti år: Tilbage i branchen ved et tilfælde | BT Kendte – www.bt.dk

22. feb. 2020 — Han har de sidste ti år været i gang med at coache ledere, og desuden har han sin restaurant. Han ville dog stadig elske at få nogle flere …

TV2 Charlie er klar med en helt ny krimiserie, som skal skabe uhygge i de danske hjem, og en af hovedrollerne spilles af skuespiller André Babikian.

André Babikian er aktuel i flere tv-serier, men har også en helt …

André Babikian er aktuel i flere tv-serier, men har også en helt anden karriere: »Jeg blev nødt til at sadle om«

9. mar. 2022 — En stor del af sin tid tilbringer André Babikian imidlertid i Kødbyen som medejer af … Vegansk restaurant fik grøn Michelinstjerne.

Han er kendt fra serier som »Livvagterne« og er netop nu aktuel i »Sommerdahl« på TV 2 og »Borgen« på DR. En stor del af sin tid tilbringer André Babikian imidlertid i Kødbyen som medejer af restauranten H15, der ligger overfor et af Europas største fixerum. Den placering giver noget særligt til stedet, mener skuespilleren, der har flere karrierer uden for rampelyset.

André Babikian fra Sommerdahl: Derfor var han væk fra …

27. apr. 2022 — André Babikian holdt en pause fra skuespillet for at fokusere på noget … Babikian skuespillet på hylden for bl.a. at åbne en restaurant.

Dansk seriestjerne er tilbage på skærmen efter ti år

Dansk seriestjerne er tilbage på skærmen efter ti år – Ekstra Bladet

1. mar. 2020 — André Babikian blev kendt i DR-serien ‘Livvagterne’, … Jeg fik rollen, fordi jeg har en restaurant, og på den restaurant kommer castere.

André Babikian blev kendt i DR-serien ‘Livvagterne’, men så lagde han skuespillet på hylden – indtil nu

De mødtes, da den ene stod midt i en svær tid – Underholdning

De mødtes, da den ene stod midt i en svær tid – sammen har de fundet noget helt særligt – TV 2

13. mar. 2022 — André Babikian og Peter Mygind vidste heller ikke, at de i hinanden fik en kollega, … som jævnligt spiste frokost på hans restaurant.

De blev sat sammen ved et tilfælde. Men de to skuespillere anede ikke, at de i hinanden ville få en ven, som kunne bruges til alt, der var vigtigt.

Dansk seriestjerne er tilbage på skærmen efter 10 år

Dansk seriestjerne er tilbage på skærmen efter 10 år | folketidende.dk

29. feb. 2020 — André Babikian blev kendt i DR-serien “Livvagterne”, … Jeg fik rollen, fordi jeg har en restaurant, og på den restaurant kommer castere.

André Babikian blev kendt i DR-serien “Livvagterne”, men så lagde han skuespillet på hylden – indtil nu.

Keywords: andré babikian restaurant