Den blå planet restaurant

havets menu – Den Blå Planet

ER EN BISTRO OG CAFÉ, DER ØNSKER AT. FAVNE ALLE ALDRE OG HELE BØRNEFAMILIEN. VI. HAR SÆRLIGT FOKUS PÅ HAVETS RÅVARER, OG. HAR EN STOR PASSION FOR AT BRINGE TANG.

De 10 bedste restauranter i nærheden af Den Blå Planet …

Caféen på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium søger nye, friske medarbejdere både i køkkenet og ude i caféen | Den Blå Planet

18. okt. 2022 — Caféen på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium søger nye, friske medarbejdere både i køkkenet og ude i caféen … Til vores cafe og events søger vi …

Til vores cafe og events søger vi nye fleksible kollegaer, som vil elske at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Den Blå Planet er på mange måder en anderledes arbejdsplads. Hos os er det ikke kun vores dyr der skal trives, men i den grad også os som medarbejdere og kollegaer. Derfor prioriteres arbejdsglæden meget højt, vi skal… Læs mere

TANG Bistro & Café (Den Blå Planet)

Møder og selskaber | Den Blå Planet

Med udsigt til Øresund, mad fra det Nordiske køkken og mødefaciliteter tæt på Metroen, motorvej, lufthavn og Øresundsbroen er Den Blå Planet en unik mulighed …

Mulighederne er mange i Nordeuropas største akvarium Med udsigt til Øresund, mad fra det Nordiske køkken og mødefaciliteter tæt på Metroen, motorvej, lufthavn og Øresundsbroen er Den Blå Planet en unik mulighed for virksomheder.

TANG Bistro og Café (@tangbistroogcafe) • Instagram photos …

De 10 bedste restauranter i nærheden af Den Blå Planet, Danmarks Akvarium – Tripadvisor

Restauranter i nærheden af Den Blå Planet, Danmarks Akvarium · Spisestedet Ost · Meyers Køkken · Tang Bistro · Kystens Perle · Restaurant Kastrup Strandpark · Allé …

Restauranter i nærheden af Den Blå Planet, Danmarks Akvarium i København på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Den Blå Planet, Danmarks Akvarium i København, Danmark.

Den Blå Planet har fået nyt spisested – Berlingske

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, Flot, men dyrt og elendig mad – Se 2.296 … Den Blå Planet er imponerende og flot. … Fik frokost på cafe Tang.

Den Blå Planet | Copenhagen – Facebook

TANG Bistro & Café (Den Blå Planet)

TANG Bistro og Café. Spisestedet på Den Blå Planet. The eatary at National Aquarium Denmark. tangbistro.dk. 45 posts. 241 followers. 98 following.

TANG er for både for de madmodig og traditionalisterne, for alle generationer og for besøgende fra nær og fjern. Menukortet er bredt, men naturligvis fokuseret på havets spisekammer. Heriblandt lune fiskedeller, håndpillede rejer og islandsk laks. Er du modig så prøv blækspruttearm med blækmayo.

15. feb. 2018 — Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er Nordeuropas største og mest moderne … Læs også: Ny fransk restaurant i København har kanapé-buffet.

Den Blå Planet har fået nyt spisested

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium er Nordeuropas største… … besøg hos os på Den Blå Planet i vinterferien. … besøger Café Plankton efter kl.

Smag en hel blækspruttearm med sugekopper og sort mayo med blæk.

Keywords: den blå planet restaurant