Festivalstol biltema

Campingstol med køletaske – Biltema.dk

Førhen var camping et prisvenligt alternativ til eksempelvis charterferier, men i dag kan du finde campingvogne, telte og campingudstyr i alle prisklasser. Vi …

Lakeret stålstativ med kraftigt polyesterstof samt dåseholder og stoflomme. Køletaske indbygget i armlænet, med plads til 2–3 dåser.

Campingstol, 5 positioner – Biltema.dk

Fold-up camping chair. Frame of reinforced-aluminium tubing, seat and back in PVC-coated 600D polyester.

Sammenklappelig campingstol med høj ryg og fem indstillingspositioner. Øjer med elastiske bånd langs med ryg og sæde giver ekstra god siddekomfort. Aftagelig nakkepude. Ramme af rektangulær aluminiumprofil. Vejrbestandigt og slidstærkt stof 600 D Oxford.

Dækstol med bord – Biltema.dk

Dækstol med bord

Campingstol – Biltema.dk

Sammenklappelig campingstol. Stativ af stålforstærkede aluminiumrør, sæde og ryg af PVC-belagt polyester 600 D.

Netstol med fjedring – Biltema.dk

En rigtig sej klapstol, som du nemt synker ned i. Nem at tage med, bliver helt flad, når den foldes sammen. Robust konstruktion med stålrørsramme, kraftigt PVC-stof, nakkepude og elastiske gummibånd.

Stol – Biltema.dk

Stabelbar lænestol af kunstig rattan med stålrørsstel. Kan suppleres med sædehynde, så du får en virkelig behagelig spisestol til terrassen og haven. Aluminiumring og plastfødder på benene.

Campingstole og møbler – find tilbehør her – Biltema.dk

Hos Biltema finder du et stort sortiment af udstyr og tilbehør til din campingferie. Se her vores udvalg af behagelige campingstole og møbler til lave priser

Camping Chair – Biltema.dk

Fold-up camping chair. Frame of reinforced-aluminium tubing, seat and back in PVC-coated 600D polyester.

Campingstol, 8 positioner – Biltema.dk

Sammenklappelig, behagelig stol med vejrbestandigt stof af Textilene. Indstillelig fra siddestilling til fuld liggestilling. Stativ af stålforstærkede aluminiumrør, Ø 22 mm.

Keywords: festivalstol biltema