Gasgrill biltema

Få en gasgrill her – modeller i høj kvalitet – Biltema.dk

Effektiv og praktisk gasgrill, der er velegnet til camping og andre udendørs aktiviteter. 2,3 kW. Dimensioner: 460 x 344 x 128 mm.

Gå grillsæsonen i møde med en god og funktionel gasgrill. Se det store udvalg af populære modeller i høj kvalitet med op til 5 brændere.

Bærbar gasgrill – Biltema.dk

Kvalitetsgrill med seks brændere af rustfrit stål på 3,2 kW og en kogeplade …

Bærbar gasgrill

Gasgrill, 4 brændere – Biltema.dk

Låg, betjeningspanel, lemme og paneler af rustfrit stål og øvrige detaljer af …

Gasgrill med fire brændere og praktisk sidebrænder. Komplet grill i fuld højde til store grupper eller grillaftener med familien. Dobbelte sideborde med flaskeåbner og kroge til at hænge grillredskaber på. Udsatte dele er fremstillet af rustfrit stål, såsom låg, håndtag, skabslåger og brændere. Låsbare hjul gør grillen let at flytte. Støbejernsrist. Elektrisk tænding. Mål: (L) 145,5 x (B) 57 x (H) 121 cm. Batteri (1 x AA) medfølger ikke.

Campinggrill, gas – Biltema.dk

Fleksibel og gedigen gasgrill med røg, to brændere til grilning og en til røgning. Piezotænding. Dobbelte, sammenklappelige sideborde, betjeningspanel og rum til røgflis i rustfrit stål. Tre betjeningsknapper med gummibeklædte, forkromede håndtag. Låg i aluminium med indbygget termometer. Stativ med hjul kan købes som tilbehør.  Grillens mål: (L) 118,5 x (B) 52 x (H) 38 cm. Grillflade: (L) 48,8 x (B) 33,5 cm. Grillhøjde 24,5 cm. OBS! Gasregulator med slange indgår ikke.

Gasgrill, 3 brændere – Biltema.dk

Gasgrill, 3 brændere

Stativ med hjul – Biltema.dk

Stativ af pulverlakeret stål til gasgrill. Et stabilt bord med hjul på bagsiden for let at kunne flytte grillen til det ønskede sted. Grillen skrues fast på tre steder med skruegreb. Mål: 67 x 51 x 77 cm.

Bærbar gasgrill – Biltema.dk

Bærbar gasgrill

Gasgrill 6 brændere LED – Biltema.dk

Kvalitetsgrill med seks brændere af rustfrit stål på 3,2 kW og en kogeplade på 3,5 kW. Låg, betjeningspanel, lemme og paneler af rustfrit stål og øvrige detaljer af sortlakeret stål. Grillrist af emaljeret støbejern og sortemaljeret kulbakke. Kontrolknapperne har indbygget blå LED-belysning, og grillen har også temperaturmåler og flaskeåbner. Fire hjul for nem flytning. OBS! Slange og regulator er ikke inkluderet. Elektrisk tænding, batteri (1 x AA) er ikke inkluderet.

Gasgrill 4 brændere LED – Biltema.dk

Gedigen gasgrill med fire brændere af rustfrit stål på 3,2 kW og en sidebrænder på 3,5 kW. Låg, betjeningspanel, lemme og paneler af rustfrit stål og øvrige detaljer af sortlakeret stål. Grillrist af emaljeret støbejern og sortemaljeret kulbakke. Kontrolknapperne har indbygget blå LED-belysning, og grillen har også temperaturmåler og flaskeåbner. Fire hjul for nem flytning. OBS! Slange og regulator er ikke inkluderet. Elektrisk tænding, batteri (1 x AA) er ikke inkluderet.

Keywords: gasgrill biltema, biltema gasgrill