Kviktest haderslev åbningstider

Test for COVID-19 – Haderslev Kommune

Test for COVID-19

På kortet kan du finde dit nærmeste teststed og se dets åbningstider. Kortet udvikles af coronasmitte.dk med data indsamlet fra myndighederne på tværs af …

Her kan du læse mere om de aktuelle testopfordringer for både vaccinerede og ikke-vaccinerede borgere. Det er de statslige myndigheder og Region Syddanmark, som afgør testkapaciteten i Haderslev Kommune.

Søg – Haderslev Kommune

Søg

Test-sted flytter til Rådhuset og ændrer åbningstider. 23. april 2021 … Samtidig ændres åbningstiderne på flere af kommunens kvik-test-steder.

Test-sted flytter til Rådhuset og ændrer åbningstider

23. apr. 2021 — Det er test-stedet i Haderslev Sundhedscenter, der flytter. Samtidig ændres åbningstiderne på flere af kommunens kvik-test-steder.

Fra mandag den 26. april kan borgere i Haderslev Kommune blive testet for Covid-19 på Rådhuset på Haderslev Havn. Det er test-stedet i Haderslev Sundhedscenter, der flytter. Samtidig ændres åbningstiderne på flere af kommunens kvik-test-steder.

Corona – Haderslev Kommune

Corona

Se, hvor og hvornår du kan blive testet eller vaccineret mod COVID-19 i Region Syddanmark. Du finder øvrige informationer på www.coronasmitte.dk.

Kviktest åbner i Haderslev fredag

4. nov. 2021 — Kviktest åbner i Haderslev fredag. Fra fredag den 5. november bliver det igen muligt at få en Covid-19 kviktest i Haderslev Kommune.

Fra fredag den 5. november bliver det igen muligt at få en Covid-19 kviktest i Haderslev Kommune. Man kan blive testet på det tidligere rådhus i Gåskærgade mandag-fredag klokken 8-19 og lørdag-søndag klokken 9-18.

Ændrede åbningstider for kvik-test i Sundhedscenter Haderslev

14. apr. 2021 — Ændrede åbningstider for kvik-test i Sundhedscenter Haderslev. Fra torsdag den 15. april er det kun muligt at blive testet for Covid-19 fra …

Fra torsdag den 15. april er det kun muligt at blive testet for Covid-19 fra klokken 15-19 i hverdagene i Sundhedscenter Haderslev. Åbningstiderne er dog fortsat 9-19 i weekenderne og på kommunens øvrige test-steder.

Covid-19 teststeder justeres i Haderslev Kommune fra mandag

7. okt. 2021 — Fremover vil man kunne få kviktest ved regionens teststed på Grønningen i Haderslev – samme sted som man også kan få PCR-test.

De nationale myndigheder nedskalerer kviktest. Det betyder, at alle de nuværende kviktest-steder i Haderslev Kommune lukker fra mandag den 11. oktober.

Sundhedscenter Vojens – Haderslev Kommune

Sundhedscenter Vojens er et center for dig, som har brug for tilbud indenfor fx sundhed, netværk, bibliotek og psykologbehandling .

Sundhedscenter Vojens er et center for dig, som har brug for tilbud indenfor fx sundhed, netværk, bibliotek og psykologbehandling . Tilbuddene er både kommunale og private.

Haderslev Kommune udvider test-kapacitet på PCR- og kvik-test

12. maj 2021 — Fra mandag den 17. maj 2021 åbner Haderslev Kommune endnu et test-sted med kvik-test på det tidligere rådhus i Gåskærgade i Haderslev. Det er …

Covid-19: Fra lørdag den 15. maj er det muligt at få PCR-test uden tidsbestilling hver anden uge i Gram og hver anden uge i Vojens. Derudover åbner Haderslev Kommune endnu et kvik-test-sted i bymidten i Haderslev og udvider åbningstiderne andre steder.

Sundhedscenter Haderslev

Sundhedscenter Haderslev – Haderslev Kommune

Sundhedscenter Haderslev er et center for dig, som har brug for tilbud indenfor fx sundhed, psykiatri og netværk. Tilbuddene er både regionale, kommunale og …

Sundhedscenter Haderslev er et center for dig, som har brug for tilbud indenfor fx sundhed, psykiatri og netværk. Tilbuddene er både regionale, kommunale og private.

Keywords: kviktest haderslev åbningstider, testcenter haderslev åbningstider