Online chat for unge under 18

Netstationen: Chatunivers for unge

Chatunivers for unge – Netstationen

Netstationen på mobil. 29. december 2022 kl. 18:20. Der har siden vores opdatering til den nye chatlog, været en del klager over at man ikke kan klikke …

Netstationen er Danmarks ældste 2D chatunivers for unge, med mere end 20.000 registreret brugere. Netstationen startede tilbage i 1997, og lever i bedste velgående den dag i dag

Chatten – chat med GirlTalk

Både chat- og SMS-rådgivningen er altid anonym, så ingen får at vide, hvad du skriver … I vores rådgivning sidder frivillige kvinder i alderen 18-35 år.

Chat med os i åbningstiden eller send os en sms på alle tider af døgnet. Du er altid anonym. Vi glæder os til at skrive med dig!

Hjælp til at finde den rette rådgivning – Ungeprofilen.dk

Ungeprofilen.dk

Børn og unge kan tale om alle de problemer og bekymringer, de har i hverdagen. Gruppechat er et rådgivningstilbud for 12-29-årige. Her kan du deltage i online …

Bliv hørt – Få anonym chatrådgivning eller chat med andre

Chat med andre unge, der har samme problemer som dig, eller skriv med en … Du kan få en bisidder, hvis du er under 18 år eller har efterværn i kommunen.

Chat med andre unge, der har samme problemer som dig, eller skriv med en rådgiver fra HØRT. Du er 100% anonym, og chatten er åben døgnet rundt.

HØRT – Gratis hjælp og rådgivning for unge mellem 15-24

Gratis online rådgivning til dig, som er ung, og har brug for nogen, … brug for at blive hørt? Chat. Memo. HØRT er et anonymt rådgivningstilbud til unge.

HØRT er et gratis og anonymt rådgivningstilbud til dig der er ung og har brug for nogen der vil lytte. HØRT holder åben hele døgnet alle ugens dage.

Ung til ung | Cyberhus.dk

Du er ikke alene – Chat med andre unge. … Her kan du dele dine hemmeligheder, uden at få kommentarer. … Af Laura 18 år · 1 uge 1 dag siden.

BørneTelefonen – ring, chat, sms eller skriv et brev og få hjælp

Ring eller skriv til BørneTelefonen på tlf. 116111. Det er gratis, og du er 100% anonym. Du kan også chatte eller skrive til brevkassen.

Sikker Chat – superChat

Chat – Sikker Chat

Selv om denne chat kun henvender sig personer over 18 år, har vi valgt at inkludere de generelt anbefalede advarsler henvendt mod børn og unge.

Danmarks største gratis tekstbaseret chat. Mere end 250 forskellige rum i masser af kategorier

Praktisk information | URK.dk

Det koster almindelig telefontakst at ringe til Ung På Linje. UNG ONLINE. For at begynde chatten skal du klikke på “start chat”, så du kommer i kø. Når du står …

Hjælp til unge med problemer: Oversigt over gode hjælpetilbud

Har du det svært? Går du med et problem? Det bedste du kan gøre, er at snakke eller chatte med nogen om det. Få en oversigt over gode hjælpetilbud til unge.

Keywords: online chat for unge under 18