Tv bingo tv2

SIFA TVBingo

Velkommen til SIFAs TV Bingo på dk4. Vi spiller næste gang: I dag kl. 20:00. Køb dine spilleplader her på siden, og se TVBingo på DK4.

TVBingo

Log på – SIFA TVBingo

SIFA TVBingo

Log på tvbingo.dk. Benyt MitID eller NemID. Brugernavn. Adgangskode. Log på. Brug for hjælp? Vi er klar ved telefonen! Ring til os på: Tlf: 98 12 46 88.

TVBingo

Sådan spiller vi – SIFA TVBingo

SIFA TVBingo

Der spilles TV Bingo hver dag på tv-kanalen DK4 og live på vores hjemmeside tvbingo.dk. Pt. spilles der kl. 16-17 tirsdag, torsdag, fredag og søndag kl.

TVBingo

Opret dig som tvbingo spiller – SIFA TVBingo

SIFA TVBingo

Når man vinder i TV Bingo, indsættes gevinsten på vinderens NemKonto i løbet af ca. 3 bank-dage. Udbetaling af gevinster finder kun sted, hvis spillerens CPR- …

TVBingo

TV bingo

TV bingo – Online bingo

I 2010 tog TV2 over med deres eget bingoshow, Bingo Banko, hvor en række danske komikere sørgede for at sætte godt gang i bingofesten. Sidenhen blev programmet …

Har du bingo? – TV 2 – TV2 Tv guide

Har du bingo? – TV 2

13. apr. 2018 — Hvis du spiller online på din computer, smartphone eller tablet, kan du trykke på den orange knap “Bingo” på siden med dine spilleplader.

Har du bingo på 1 række, 2 rækker eller fuld plade, skal du gøre opmærksom på, at du har bingo. Det kan du gøre på to måder:   

Fuld plade – TV 2

Spil med, når Mikkel Kryger og ‘Fuld plade’ er tilbage med masser af vilde forsøg og fede præmier til heldige bingovindere.

Spil med i ‘Fuld plade’. Der er vilde forsøg, fede præmier til heldige bingovindere og Mikkel Kryger er med dig hele vejen.

TV Bingo | Se bingo på dansk TV ⇒ Guide m. DK4 og SIFA

Måske er du allerede stødt på de populære programmer ”TV2 Pladen Fuld” eller ”TV Bingo”? Én ting er sikkert – bingo er kommet for at blive, …

Komplet TV-guide med bingo på danske kanaler ✅ Se hvor og hvornår du kan se TV bingo i dag ⏰ ❯❯ Gå til TV-oversigten. 18+, R&V gælder

TV bingo – læs alt om hvordan du vinder præmier og ser TV …

TV bingo – læs alt om hvordan du vinder præmier og ser TV samtidig

Zulu Bingo og Bingo Banko på TV-2. Programmet Zulu Bingo var endda nomineret til en Zulu Award i kategorien årets originale danske TV-program. Det var tilbage i …

TV bingo er poulært hos danskerne. Faktisk så populært, at det har et dagligt program på en landsdækkende tv-station. Læs alt om fænomenet TV bingo her.

Nordjyske politikere kæmper for SIFA TV-bingo – TV2 Nord

9. dec. 2020 — Ny afgift kan være dødsstødet til SIFA TV-Bingo, derfor har nordjyske politikere nu kaldt skatteministeren i samråd.

Keywords: tv bingo tv2