Vækkeur med projektor biltema

Projektionsclockradio – Biltema.dk

Vækkeure til skarpe priser. Stort udvalg se fx ur med trådløs opladning, clockradio med projektionfunktions så du kan se tiden i loftet eller på væggen.

Med denne smarte clockradio bliver det både nemmere at holde styr på tiden og nemmere at stå op om morgenen. Roterbar projektion   Vækkeuret har en indbygget projektor, der kan vise klokken på loftet. Projektionen er nem at tænde og slukke, og den kan også drejes 180°.  Indbygget FM-radio Clockradioen har en indbygget FM-radio, der kan gemme op til 10 radiostationer og har både manuel og automatisk kanalsøgning. Med dobbelt alarm Uret har en praktisk alarmfunktion med dobbelt alarm. Det betyder, at du kan indstille to forskellige vækketidspunkter, der vækker dig enten med et lydsignal eller ved, at radioen tændes. Snooze-funktion Ved at trykke på snooze-knappen, når alarmsignalet lyder, slukkes der for alarmsignalet, og det lyder igen efter ni minutter. Det reducerer risikoen for, at du sover over dig. Lur- og sleep-funktion Hvis du kan lide at falde i søvn med radioen tændt, kan du bruge sleep-funktionen, så slukker radioen automatisk efter en vis tid. Hvis du vil hvile og vågne ved, at radioen tændes, skal du bruge lur-funktionen i stedet, så tændes radioen automatisk på det tidspunkt, du har indstillet. Tydeligt LED-display Clockradioen har et tydeligt LCD-display, der viser klokkeslættet baseret på 24-timers skalaen. Dimmer-funktion   Når radioen er slukket, og det aktuelle klokkeslæt vises, kan displayets lysstyrke dæmpes, hvilket betyder, at du kan få en lysstyrke, der føles behagelig at se på også om natten. Batteribackup Uret er udstyret med batteribackup for at garantere, at uret og alarmtiden bevares, også efter en evt. strømafbrydelse. Vigtigt at huske på Se aldrig direkte ind i projektorlampen, da lysstrålen er meget kraftig. Projektionen ses bedst på en glat, hvid overflade. Alarmen lyder ikke, hvis spændingen er afbrudt, og uret kun kører på batteribackup, og tallene på displayet er så også slukket.

Projektionsclockradio med retningsindstillelig projektor

Projektionsclockradio med retningsindstillelig projektor – Biltema.dk

Byg et ur på væggen. Med urværk og selvklæbende tal. Uret kræver Ø 70 cm vægplads. … Projektionsclockradio med retningsindstillelig projektor.

Med denne smarte clockradio bliver det både nemmere at holde styr på tiden og nemmere at stå op om morgenen. Retningsindstillelig projektion   Vækkeuret har en indbygget, retningsindstillelig projektor, der kan vise klokken på væggen eller på loftet. Det betyder, at du nemt kan se tiden uden at skulle se på selve clockradioen. Projektionen tændes eller slukkes let med et tryk på en knap. Indbygget FM-radio Clockradioen har en indbygget FM-radio, der kan gemme op til 10 radiostationer og har både manuel og automatisk kanalsøgning. Med dobbelt alarm Uret har en praktisk alarmfunktion med dobbelt alarm. Det betyder, at du kan indstille to forskellige vækketidspunkter, der vækker dig enten med et lydsignal eller ved, at radioen tændes. Snooze-funktion Ved at trykke på snooze-knappen, når alarmsignalet lyder, slukkes der for alarmsignalet, og det lyder igen efter ni minutter. Det reducerer risikoen for, at du sover over dig. Lur- og sleep-funktion Hvis du kan lide at falde i søvn med radioen tændt, kan du bruge sleep-funktionen, så slukker radioen automatisk efter en vis tid. Hvis du vil hvile og vågne ved, at radioen tændes, skal du bruge lur-funktionen i stedet, så tændes radioen automatisk på det tidspunkt, du har indstillet. Tydeligt LED-display Clockradioen har et tydeligt LCD-display, der viser klokkeslættet baseret på 24-timers skalaen. Dimmer-funktion   Når radioen er slukket, og det aktuelle klokkeslæt vises, kan displayets lysstyrke dæmpes, hvilket betyder, at du kan få en lysstyrke, der føles behagelig at se på også om natten. Batteribackup Uret er udstyret med batteribackup for at garantere, at uret og alarmtiden bevares, også efter en evt. strømafbrydelse. Vigtigt at huske på Se aldrig direkte ind i projektorlampen, da lysstrålen er meget kraftig. Projektionen ses bedst på en glat, hvid overflade. Alarmen lyder ikke, hvis spændingen er afbrudt, og uret kun kører på batteribackup, og tallene på displayet er så også slukket.

Vækkeure til hele familien – Se vores udvalg – Biltema.dk

Vækkeure til hele familien – Se vores udvalg – Biltema.dk

Projektionsclockradio med retningsindstillelig projektor … med retningsindstillelig projektor. 24-6300. Vækkeur, digitalt … Vækkeur og termometer.

Vækkeure til skarpe priser. Stort udvalg se fx ur med trådløs opladning, clockradio med projektionfunktions så du kan se tiden i loftet eller på væggen

Clockradio – Biltema.dk

Digitalt vækkeur med stort, tydeligt display og FM-radio, der kan lagre 20 radiostationer. Dobbelt alarm med vækning med summer eller radio. Funktioner til snooze og sleep samt dæmpbart display. Drives af indbygget spændingsadapter til 230 V og batteribackup med 2 x AAA batterier (medfølger ikke). Mål: 170 x 50 x 84 mm.

Vækkeur, digitalt – Biltema.dk

Med dette digitale vækkeur bliver det lettere at stå op om morgenen. Med alarmfunktion Uret har en praktisk alarmfunktion, som du nemt kan indstille. Alarmsignalet starter automatisk på det indstillede vækketidspunkt og lyder i maks. en time. Snooze-funktion   Vækkeuret har en praktisk snooze-funktion. Ved at trykke på snooze-knappen, når alarmsignalet lyder, slukkes der for alarmsignalet, og det lyder igen efter ni minutter. Det reducerer risikoen for, at du sover over dig.  Tydeligt LCD display Clockradioen har et tydeligt LCD-display, der viser klokkeslættet baseret på 24-timers skalaen. Batteribackup Uret er udstyret med batteribackup for at garantere, at uret og alarmtiden bevares, også efter en evt. strømafbrydelse. Vigtigt at huske på Alarmen lyder ikke, hvis spændingen er afbrudt, og uret kun kører på batteribackup, tallene på displayet er så også slukket.

Clockradio med indbygget termometer – Biltema.dk

Med denne stilrene clockradio bliver det lettere at stå op om morgenen. Praktisk FM-radio Clockradioen er udstyret med en praktisk FM-radio med udtrækkelig antenne. Det giver dig mulighed for at lytte til nyhederne eller din yndlingskanal, selv når strømmen er gået, eller hvis du er ude at campere.  Med alarmfunktion Uret har en praktisk alarmfunktion. Du kan vælge at blive vækket enten af et lydsignal, eller ved at radioen tændes.  Termometer der måler i °C og °F Clockradioens termometer måler temperaturen i både °C (grader Celsius) og °F (grader Fahrenheit). Det betyder, at du nemt kan skifte mellem de to for at oversætte en temperatur fra den ene skala til den anden. Tydeligt LCD display Clockradioen har et tydeligt LCD-display, der viser temperatur, klokkeslæt, ugedag og dato eller radiofrekvens. Du kan vælge, om uret skal følge tolv- eller 24-timers skalaen. Let at tage med Clockradioens praktiske størrelse gør den nem at tage med, hvis du f.eks. skal på camping. Vigtigt at huske på Hvis alarmen skal tænde for radioen, skal du først vælge radiofrekvensen med radioen tændt.  Sørg altid for at have nye, friske batterier i huset. Så er radioen altid klar til brug, og den kan så også bruges som nødradio.

Vægur, Ø 70 cm – Biltema.dk

Byg et ur på væggen. Med urværk og selvklæbende tal. Uret kræver Ø 70 cm vægplads.

Clockradio DAB+/FM – Biltema.dk

Digitalt vækkeur med DAB +/FM-radio. Radioen har 30 forvalgsstationer, dobbelte alarmer med vækning med summersignal eller radio. Desuden har den slumre- og sleep-funktion, 3,5 mm audioudgang og dæmpbart display. Drives af den medfølgende spændingsadapter til 230 V. Dimensioner: 150 x 124 x 55 mm.

Vækkeur og termometer – Biltema.dk

Med denne stilrene clockradio bliver det lettere at stå op om morgenen. Med alarmfunktion Uret har en praktisk alarmfunktion, hvor du kan vælge mellem ni forskellige lydsignaler at blive vækket af.  Med timerfunktion Vækkeuret kan også bruges som timer. Du indstiller blot det tidspunkt, du vil have kontrol af, og når nedtællingen er færdig, afgiver timeren et lydsignal.  Termometer der måler i °C og °F Clockradioens termometer måler temperaturen i både °C (grader Celsius) og °F (grader Fahrenheit). Det betyder, at du nemt kan skifte mellem de to for at oversætte en temperatur fra den ene skala til den anden. Tydeligt LCD display Clockradioen har et tydeligt LCD-display, der viser temperatur, klokkeslæt, ugedag og dato. Du kan vælge, om uret skal følge tolv- eller 24-timers skalaen. Let at tage med Clockradioens praktiske størrelse gør den nem at tage med, hvis du f.eks. skal på camping. Vigtigt at huske på Sørg altid for at have nye, friske batterier i huset.

Vægur, Ø 22,2 cm – Biltema.dk

Klassisk vægur med lakeret metalramme, tydelig urskive med tal og støjsvagt kvarts-urværk.

Keywords: vækkeur med projektor biltema