FAQ om elbiler

Vil du gerne benytte dig af leasing elbil? Så er der nok en lang række af spørgsmål, du gerne vil have svar på, inden du leaser en elbil og placerer den i din indkørsel. Det er i hvert fald en god idé at vide mere om elbiler, når du skal til at køre rundt i sådan en bil. Derved kan du også finde ud af, om det er den rette løsning for dig her og nu, eller om du skal vente til, at dine behov ændrer sig. Herunder kan du se nogle af de mest gængse spørgsmål, når folk overvejer en elbil.

Hvor meget kan jeg forvente, at en elbil forurener mindre i forhold til for eksempel en dieselbil?

Dette spørgsmål er sikkert et af de vigtigste for dig, når du gerne vil være med til at passe på miljøet. Du kan forvente, at en elbil forurener en hel del mindre end eksempelvis en dieselbil. Elbiler er nemlig CO2-neutrale, fordi de ikke producerer luftforurening, når du kører i dem.

Er det muligt at få en elbil med anhængertræk?

Der er faktisk flere og flere elbiler, der har et anhængertræk. Du skal dog være opmærksom på, at det er ikke alle typer elbiler, der er designet til at trække en tung last.

Har kørsel om vinteren en effekt på en elbils batteri?

Om vinteren er der typisk kolde temperaturer, hvilket kan påvirke en elbils batteris ydeevne og rækkevidde. Dog kan du minimere kuldens effekt på batteriet ved at forvarme elbilen, mens den oplader og på den måde køre mere økonomisk.