Overvejer du at gøre brug af flexleasing?

I dag findes der mange forskellige leasingtyper, som du kan vælge mellem. Du kan eksempelvis vælge flexleasing. Men hvad er flexleasing for noget? Her kan du få mere viden om flexleasing, så du kan finde ud af, om det er noget for dig eller ej.

Hvad er flexleasing?

Først og fremmest er det en god idé, at du ved, hvad flexleasing er for noget. Når det kommer til flexleasing, skal du ikke betale den fulde registreringsafgift fra starten af. Den bliver i stedet opdelt i rater for den periode, som du har bilen. Raternes størrelse afhænger af bilens registreringsafgift, og hvor gammel den pågældende bil er.

Derfor bør du vælge flexleasing

Flexleasing kommer med flere fordele. Hvis du er i tvivl, om du skal vælge flexleasing eller ej, bør du kende til fordelene. Det kan hjælpe dig med at træffe en beslutning. 

Ønsker du at have mulighed for at skifte din bil ud med jævne mellemrum, kan flexleasing være det rette valg. Du får nemlig en lavere nedskrivning af bilen, da afskrivningen af selve afgiften bliver betalt månedligt og ikke på én gang.

Endnu en god grund til at vælge flexleasing er, at du opnår en lavere førstegangsydelse i forhold til, hvis du køber en bil. Dette kan også være et stort plus for mange mennesker.

Dog er det værd at bemærke, at flexleasing er bedst, hvis du vælger at lease en ældre bil på grund af den månedlige afgift. Afgiften vil nemlig være større, jo nyere modellen er. Det er værd at være opmærksom på dette.